Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla maremmana
40min
Baccalà, patate e funghi
45min
Triglie in salsa piccante
30 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalà alla ligure
1 Std.
Carciofi ripieni
50 Min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Tagine di rana pescatrice
1 Std. 5 Min
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Baccalá alle olive
25 Min