Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà al forno con broccoli
1ωρ. 30 λεπτ.
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà alla ligure
1hod.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
Sgombri all'agro
1h 45 min
Alici ripiene al Varoma
50 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 λεπτ.
Polpo in rosso
35 λεπτ.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Alici alla Reggina
45min
Coda alla vaccinara
3h