Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alici ripiene al Varoma
50min
Sgombri all'agro
1h 45min
Polpette di alici
55 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Baccalà alla Soutelo
30min
Alici alla Reggina
45 min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min