Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- sal fina, al gusto
- pimienta molida, al gusto
- 400 g de filetes de res, 2 medallones
- 65 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva
- 45 g de vinagre balsámico
- 310 g de vino tinto
- 150 g de agua
- ¾ cucharadita de concentrado de caldo de res
- 5 g de romero, fresco, solo las hojas
- 15 g de mantequilla sin sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2087 kJ / 497 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete a la pimienta
20 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Camarones al mojo de ajo
20 min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50min
Pollo al cilantro y cuscús
30min
Filete de res con salsa de jamaica
50min
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3 Std.
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min
Pollo al cilantro
35min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Pechugas a la reina
35min