Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Wontons
- 1 garlic clove
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 spring onion, white part only
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (isteğe bağlı)
- 1 sprig fresh coriander
- 120 g pork mince, broken in pieces
- 120 g prawns, raw, peeled, deveined
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 Tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 1 Tbsp rice wine vinegar
- peanut oil, for greasing
- 20 - 30 wonton wrappers, any shape
- 1 egg white, from medium egg, lightly whisked
Broth
- 2 garlic cloves
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 spring onions, white part only
- 1 Tbsp peanut oil
- 1100 g water
- 1 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp fish sauce
- 1 tsp sesame oil
- 140 g pak choi, thinly sliced
- 20 g dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then drained
- 35 g tinned bamboo shoots, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1736 kJ / 413 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 Std. 35 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Wonton soup
1h
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 Std. 15 Min
Thai Mussels
25 Min
Prawn Dumplings
1 Std. 15 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.