Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
- 1 - 2 EL Wasser (isteğe bağlı)
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Ricotta
- 1 Ei
- 120 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Würfeln (1 cm)
- Wasser zum Befeuchten und zum Kochen der Ravioli
- Mehl zum Bearbeiten
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1880 kJ / 449 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1h 40min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1小时 15 分钟
Vegetarische Maultaschen
1h
Pilz-Cannelloni
1小时 35 分钟
Gnocchi mit Salbeibutter
2小时
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Ravioli alla napoletana
1h
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1小时 15 分钟
Burgerbrötchen (Buns)
1h 30min