Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
- 1 - 2 EL Wasser (isteğe bağlı)
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Ricotta
- 1 Ei
- 120 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Würfeln (1 cm)
- Wasser zum Befeuchten und zum Kochen der Ravioli
- Mehl zum Bearbeiten
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1880 kJ / 449 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Vegetarische Maultaschen
1 Std.
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 Std.
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Pilz-Cannelloni
1h 35min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1hod. 15min
Steinpilz-Ravioli
1hod. 20min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1hod. 50min
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1hod. 15min
Nudelteig ohne Ei
1h 35min