Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 100 g de lait
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de sucre en poudre
- 200 g d'eau
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 c. à soupe rase de sel
La garniture
-
200
g d'oignons blancs, émincés en tranches
veya 200 g d'oignons rouges, émincés en tranches - 45 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 80.7 g
- Yağ
- 17.5 g
Alternatif tarifler
Focaccia aux olives
3h
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia au thym
3h
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 godz. 45 min
Focaccia à la crème de fromage
Değerlendirme yok
Focaccia apulienne
2h 40min
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Focaccia croquante
3h
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min