Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 100 g de lait
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de sucre en poudre
- 200 g d'eau
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 c. à soupe rase de sel
La garniture
-
200
g d'oignons blancs, émincés en tranches
veya 200 g d'oignons rouges, émincés en tranches - 45 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 80.7 g
- Yağ
- 17.5 g
Alternatif tarifler
Focaccia au romarin et huile d'olive
3u. 15min
Focaccia aux oignons
2h 15 min.
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Focaccia à la crème de fromages
2h 10min
Focaccia croquante
3 Std.
Olivettes
1h 45min
Pain ciabatta
3h 45min
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3u. 15min
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia à la crème de fromage
Nessuna valutazione
Focaccia au thym
3 Std.