Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 140 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 130 g de farine de blé semi-complet, type 110
- ½ c. à café rase de sel
- 100 g d'olives vertes, dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 894 kJ / 212 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bretzel
1 Std. 10 Min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3sa 45 dk
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Ficelles apéro (Plaisir)
1h 15 min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 Std. 40 Min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25min
Tourbillon au fromage
2 godz. 30 min
Olivettes
1u. 45min
Focaccia aux olives
3h
Fougasse au romarin
3sa 25 dk
Pain hérisson au fromage à partager
3 Std. 30 Min
Petites ficelles aux céréales
2u. 45min