Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 160 g d'eau
- 30 g de saindoux
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 10 - 20 g d'huile d'olive extra vierge
La crème de fromage
- 200 g de fromage crescenza, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 1 - 2 c. à soupe d'anchoïade (pâte d'anchois)
- 150 g d'olives taggiasca dénoyautées (voir "Conseil(s)")
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3067 kJ / 733 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 59.7 g
- Yağ
- 43.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Brioches fourrées au praliné
2h 45 min
Focaccia apulienne
2h 40min
Focaccia croquante
3h
Olivettes
1 godz. 45 min
Focaccia à la crescenza
1 godz. 45 min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3sa 15 dk
Focaccia aux olives
3h
Brioches des Rois au praliné
5h 35min
Gâteau en verrine
40 min
Focaccia au thym
3h
Focaccia à l'oignon
3sa 15 dk