Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di cipolle, a metà
- 50 g di porro, a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 3 cm spessore
- 1 pizzico di pepe macinato
- aneto fresco per decorare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2091 kJ / 499 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Tonno fresco alla salsa di fragole
35 Min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 dk
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 dk
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1sa
Tonno in agrodolce
1sa
Salmone al cartoccio
35 Min
Gamberi al balsamico
30min
Spada alle erbe con olive
40 dk
Pesce spada all'arancia
40 dk
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 dk