Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g de cebolla
- 20 g de cilantro fresco, una rama para sazonar y un poco más para servir
- 1 chile chilhuacle seco, sin rabo
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de aceite de oliva
- 450 g de carne de res para guisar, cortada en cubos medianos
- 1 cdita de sal fina
- 840 g de frijoles negros cocidos, de lata, con todo y su caldo
- 380 g de agua
- 160 g de puré de jitomate
- cebolla, picada para servir
- cilantro, picado para servir
- chicharrón, de cerdo, cortado en tozos para servir
- limones, cortados, para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1105 kJ / 263 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bisteces a la mexicana
30 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pollo al cilantro
35 Min
Arroz al cilantro
35 Min
Arroz primavera
40 Min
Adobo con carne
50 Min
Pasta con camarones
35 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Puré de papa
50 Min
Frijoles charros
35 Min
Camarones al ajillo
25 Min
Camarones al mojo de ajo
20 Min