Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 60 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Kamut
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 5 - 6 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 30 g natives Olivenöl
-
200
g Eiertomaten, Typ San Marzano, entkernt, in Stücken
veya 200 g stückige Tomaten aus der Dose - ½ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Mehl zum Bearbeiten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 405 kJ / 97 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza Margherita
1h 35 min
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Pizza Frescolina
1 godz. 40 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 godz. 45 min
Pizza Margherita mit Bier
2 Std. 10 Min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35 min
Frühlingspizza Toni M.
6h 40min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 Std. 50 Min
Pizza Capricciosa
1 godz. 40 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
4-Käse-Pizza
3 Std. 50 Min