Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de trigo
- 60 g água
- 5 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 60 g farinha tipo 65
Poolish
- 60 g água
- Fermento de padeiro fresco um pedaço pequeno (1 g aprox.)
- 60 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 470 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 800 g
- Kalori
- 8713 kJ / 2114 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 426 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 21.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de água com massa-mãe
21h
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Baguetes
15 Std.
Pão de iogurte
14h 50min
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Pão pardo torcido
16 godz.
Pão Venezia
17h 10min
Pão de lavrador
16h 15min
Papo-secos com massa-mãe
48h
Pão de centeio e banha
16 godz. 10 min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min