Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Boden
- 90 g Milch
- 30 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Mehl
- 40 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Guss
- 250 g Quark, 20% Fett
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Eier
- 40 g Mehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 60 g Zucker
- 1 geh. TL Zimt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1h 45min
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3sa 40 dk
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1h 10min
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3h
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 Std. 10 Min
Badische Apfeltorte
1h 40min
Pfirsichkuchen vom Blech
1h 10min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20min
Orangen-Mandel-Kuchen
2h
Apfel-Sandkuchen
1h 30min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 godz. 15 min