Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di radicchio rosso di Verona, lavato e asciugato
- 30 g di brandy
- 130 g di zucchero
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di farina di mais
- 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo sodo, sbriciolato
- 1 limone, la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiramisù ai frutti esotici
5u. 20min
Patè alle castagne in crosta
10sa
Zucca Acorn gratinata
2h
Plum cake frutta candita e uvetta (senza glutine)
2h 15min
Dolcetti alle bacche di goji (per 2 persone)
40min
Salsa al cren
120 Std. 10 Min
Torta all'amaretto con crema
1 godz. 5 min
Cioccolata all'amaretto
20min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7hod.
Crostata di zucca all'amaretto
3 godz. 45 min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min