Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pane a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 320 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato (peso netto)
- 2 uova
- 600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettine di ceci
1h 5min
Polpettone in crumble fragrante
1u.
Polpette alla mortadella
40min
Polpettone di purè di patate e carne
1u.
Polpettone vegetariano
1h 30min
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Polpette di tonno e curcuma
1u.
Polpettone classico
1u. 15min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1u.
Polpette di merluzzo e patate
55min
Polpette di tonno e ricotta
20min