Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de avellanas crudas sin piel
- 100 g de azúcar
- 6 tiras de piel de limón
- 8 tiras de piel de naranja
- 120 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
- 4 huevos
-
30
g de ron
veya 30 g de agua de azahar - 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 5 g de sal
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
- 2 cucharadas de azúcar perla
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1394 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8.28 g
- Karbonhidrat
- 40.18 g
- Yağ
- 15.53 g
- Lif
- 2.13 g
Alternatif tarifler
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4h 20min
Roscón de Reyes
4 Std.
Brioche
8 Std.
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Panettone con chocolate y naranja
3 Std. 20 Min
Rosca de carnaval
2 Std. 10 Min
Fullatre de las Cinco Villas
1 Std. 25 Min
Pastel de cardamomo, anacardos y lima - Sri Lanka
1 Std. 35 Min
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min
Larpeira
1 Std. 55 Min