Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Pecorino Romano, in chunks (3 cm)
- 1 red chilli
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g pancetta, diced (2 cm)
-
400
g peeled tomatoes, canned
veya 300 g crushed tomatoes, canned - 1 tsp salt
- 1 pinch black pepper, freshly ground
- 360 g pasta (bucatini, spaghetti or linguine)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 67.5 g
- Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanese risotto
25 Min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Cheeseboard Spaghetti
45min
Creamy Pea Pasta
25 Min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20 Min
Tzatziki
20 Min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Pasta salad with vegetables
1 Std.
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min