Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 400 g di polpa di pomodoro
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 4 filetti di acciuga sott'olio a pezzi piccoli
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 16 olive taggiasche, preferibilmente in salamoia
- 1 pizzico di origano secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 50.6 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Focaccia al formaggio
55min
Croissant integrale con mousse al salmone
5 godz. 30 min
Testaroli di farro alle noci
45min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Agnolotti del plin
10h 30min
Panissa
45min
Torta di riso salata
2 godz. 10 min
Pansoti in salsa di noci
2 godz.
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Brandacujun
45min