Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 400 g di polpa di pomodoro
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 4 filetti di acciuga sott'olio a pezzi piccoli
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 16 olive taggiasche, preferibilmente in salamoia
- 1 pizzico di origano secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 50.6 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stroscia di Pietrabruna
50min
Panissa vercellese
35min
Focaccia al formaggio
55min
Torta di riso salata
2h 10min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Torta pasqualina
2h 5min
Brandacujun
45min
Pansoti in salsa di noci
2h
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 phút
Panissa
45min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min