Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 300 g water
- 15 g fresh yeast
- 500 g plain flour
- 15 g salt
- 2 tsp turmeric powder
- 30 g fresh coriander, roughly chopped
- 30 g fresh mint, leaves only
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
Spiced meat filling
- 100 g onions, cut into quarters
- 30 g fresh coriander, roughly chopped
- 30 g fresh mint, leaves only
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g yellow peppers, cut into pieces
- 50 g red peppers, cut into pieces
- 300 g beef mince
- 2 pinches salt, adjust to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 tsp ground turmeric
- 1 pinch ground cumin
Assembly
- olive oil, for oiling hands and for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 Std. 20 Min
Persian Chicken and Rice
1 godz. 35 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 Std. 50 Min
Rum baba
3 Std.
Marble cake
2 Std.
Za'atar bread rolls
2 Std.
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Salmon kabsa
35min
Arabian spice mix
5min
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Strawberry Cinnamon Rolls
4 Std. 15 Min