Rindergulasch mit Brezenknödel

Rindergulasch mit Brezenknödel

4.7 933 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
4 Portionen

Malzemeler

Brezenknödel
  • Laugenbrezeln (300 g), vom Vortag, in Stücken
    4
  • rote Zwiebel halbiert
    1
  • Öl
    10 g
  • Milch
    300 g
  • Eier
    2
  • Petersilie gehackt
    2 EL
Rindergulasch
  • Rindergulasch
    800 g
  • Öl
    100 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Zitrone unbehandelt, Schale dünn abgeschält
    ½
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln halbiert
    500 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Fleischbrühe, flüssig
    300 g
  • Rotwein
    250 g
  • Crema di Balsamico
    1 EL

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 56 g
Kalori 3963 kJ / 947 kcal
Yağ 46 g
Lif 6.1 g
Karbonhidrat 67 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...