Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sansibar Currysauce (auf Vorrat)
- 150 g Gewürzgurken, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter
- 40 g Zucker
- 4 geh. EL Curry (40 g), z.B. Sansibar Currypulver
- 1000 g passierte Tomaten, konserviert
- 500 g Ketchup, z.B. von Heinz
- 70 g Tomatenmark
- 2 TL Salz (10 g)
- 2 TL Sambal Oelek (20 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Obstessig
Bratwurst
- 6 Bratwürste (Kalbsbratwürste), ohne Darm
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salzschneidebohnen
45min
Kräuterbutter
5min
Currysauce
40 Min
Kräuterbutter
10min
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1h 10min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Currywurst
40 Min
Sauce Ungarischer Art
30min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1h 10min
Döppekooche
1 Std. 30 Min
Aioli à la Axel Henkel
10min
Aioli, klassisch
10min