Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Rapsöl
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Reis, parboiled (Garzeit ca. 30 Minuten)
- 400 g Paprika, gemischt, in Stücken
- 250 g Champignons, in Scheiben
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgespült und abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 15.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Griechisches Kartoffelgulasch
45 min
Chili-Bohnen-Reis
35 min
Reistopf
35 min
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50 Min
Asiatischer Reis mit Gemüse
45 min
Kidneybohnen-Curry
30 min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45 min
Tomaten-Spinat-Nudeln
30 min
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2 Std.
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 min
Arabischer Eintopf Koshari
35 min