Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Manteiga q.b. p/ untar
- 400 g água
- 50 g mel
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g farinha de centeio
- 200 g farinha integral
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g sementes de girassol
- 20 g sementes de abóbora
- 10 g sementes de sésamo brancas
- 10 g sementes de papoila
- Leite q.b. p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1110.1 kJ / 265.3 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 50.8 g
- Yağ
- 3.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 357.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de forma integral
2 Std.
Pão de Aveia e Sementes
1 godz. 45 min
CENOURA (pão de cenoura, smoothie de manteiga de amendoim e trufas de noz)
2 Std.
Pão de cinco sementes
1 godz. 50 min
Pão irlandês
45 Min
Pão de forma sem glúten
14h
Pães de centeio
12h
Pão alentejano
3h 20min
Brioche de abóbora
2 Std.
Pão da terra
1h 35min
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min
Muffins de batata-doce com noz
1 godz.