Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
veya 1 ½ cdita de levadura seca instantánea (6 g) - 50 g de harina
- 1 cdita de azúcar
Broa
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal
- 100 g de harina
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 963 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan de leche con nueces
1 Std. 50 Min
Pan multicereales
24h
Pan blanco
1h 40min
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 Std.
Pan rápido
1h 35 min
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Pan de soda
35min
Pan con levadura química
30min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan integral con linaza
29 Std.