Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 200 g de harina
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
Masa
- 200 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 200 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal
- 280 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de semillas de linaza
- 30 g de semillas de girasol
- 20 g de pepitas de calabaza
- 20 - 40 g de harina de sémola de trigo duro, fina para espolvorear (o harina) (isteğe bağlı)
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 4870 kJ / 1165 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 210 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Pan de barra
29 godz.
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Hogaza rústica
24h
Masa madre (levadura natural)
120h
Baguette
10 Std. 40 Min
Pan de queso feta y aceitunas
1h 20min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 godz. 50 min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15u.
Panecillos de centeno y cerveza negra
1h
Hogaza rústica con centeno
16 godz.