Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema alla nocciola
- 180 g di nocciole, spellate e tostate
- 125 g di zucchero di canna
- 50 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di latte
- 10 g di burro
- 2 uova, a temperatura ambiente
Pasta frolla montata
- 160 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 300 g di burro, a temperatura ambiente e a pezzi
- 2 uova
- 420 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2318 kJ / 554 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta choux
2h
Pasta frolla
1h 10 min
Crema pasticcera
15min
Diplomatica
3 godz. 30 min
Corona di brioche alla crema di whisky
5 Std.
Crema mousseline
1h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Biscotti di frolla montata al cacao e habanero orange
1h
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1h
Pasta biscotto
1h
Crostata di castagne
2h 30min
Torta ricotta e pere
7 Std. 30 Min