Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauerteig
- 75 g Vollkornmehl
- 75 g Wasser
- 15 g frische Hefe
Teig
- 250 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 150 g Vollkornmehl
- 350 g Weissmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 10 g frische Hefe
- 150 g Baumnüsse, geschält
- 1 TL Salz
- Weissmehl für die Arbeitsfläche
Backvorgang
- 200 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 19.88 g
- Yağ
- 5.26 g
- Lif
- 2.15 g
Alternatif tarifler
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
St. Galler Bürli
26 Std. 30 Min
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Meitschibei
1h 30min
Waadtländer Kreuzbrot
13 Std. 30 Min
Grundteig für Brot
24 Std. 30 Min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
UrDinkel Brot
11 Std.