Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Hirse
- 100 g Amaranth
- 50 g Reis
- 150 g Buchweizen
- 600 g Wasser
- Butter, zum Einfetten
- Paniermehl, glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
- 100 g Kastanienmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
-
2
TL Johannisbrotkernmehl
veya 2 TL Guarkernmehl - 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 TL Backpulver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Walliser Roggenbrot
10h
Vollkornbrot
4 Std.
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Toastbrot
16 Std.
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Vollkornbrot Glutenfrei
4 Std.
Baguette
1 Std. 45 Min
Vollkorn-Burgerbrötchen
2h 50 min
Grundteig für Brot
24h 30 min
UrDinkel Brot
11h