Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Hirse
- 100 g Amaranth
- 50 g Reis
- 150 g Buchweizen
- 600 g Wasser
- Butter, zum Einfetten
- Paniermehl, glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
- 100 g Kastanienmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
-
2
TL Johannisbrotkernmehl
veya 2 TL Guarkernmehl - 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 TL Backpulver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Dinkelbrot
1 godz. 30 min
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Grundteig für Brot
24 Std. 30 Min
Fünfkorn-Brot
1 godz. 50 min
Landbrot Backhausart
2 godz.
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
Landbrot Backhausart
2 godz.
Einfaches Mischbrot
3u. 40min
Vollkornbrot
4u.
Vollkornbrot Glutenfrei
4u.
Karotten-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
UrDinkel Brot
11 Std.