Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di strutto + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaio di pepe nero macinato
- 1000 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di salame tipo Napoli, a dadini
- 5 uova sode con guscio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2983 kJ / 713 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Pastiera fiori d'arancio
12u.
Pastiera
15 Std.
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Struffoli
1u.
Tortano speck e fontina
2h
Sfogliatelle frolle
2h 30 min
Roccocò
2h
Taralli sugna e pepe
4u.
Pizza di scarola
3u. 30min
Torta Babà napoletana
8 godz.
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.