Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lemon and Herb Stuffing
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh sage leaves, to taste
- ½ lemon, thin peelings of skin and juice (approx. 30 g)
- 30 g unsalted butter, diced
- 70 g onions, quartered
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp sunflower seeds
- 100 g breadcrumbs
Spicy Cajun Rub
- 160 g coarse sea salt
- 1 Tbsp chilli powder
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 Tbsp dried onion flakes
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp garlic granules
- 1 ½ Tbsp dried thyme
- 1 ½ Tbsp dried oregano
- 2 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp dark brown muscovado sugar
Whole Chicken
- 1 uncooked, whole chicken (1.2-1.5 kg)
- 1000 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2214 kJ / 529 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 24.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Herbes de Provence
5 Min
Steamed Whole Chicken
1 godz. 40 min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 godz. 10 min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Hot Cross Scones
30min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Chunky Coleslaw
5 Min
Layered Chicken Dinner
2 godz.
Butter
5 Min
Whole steamed chicken
1 Std. 20 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min