Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de manteca de cerdo
- 500 g de masa de maíz
- 1320 g de agua
- 500 g de chícharos, cocidos
- 1 cda de polvo para hornear
- 1 cditas de sal
- 20 hoja hojas de maíz para tamal, previamente remojadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 487 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Albóndigas al cilantro con calabacitas
50min
Atole de higo
25min
Atole de arroz sin lácteos
30min
Panqué de elote al Varoma
2 Std. 20 Min
Tamales de frijol Veracruzanos
2hod.
Pan de elote
1h
Agua de calabaza en tacha
10min
Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón
40min
Pan de canela
3h
Pozole Blanco
1h
Cocoles de anís
1hod. 50min
Atole de amaranto
20min