Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de manteca de cerdo
- 500 g masa de maíz
- 1320 g de agua
- 500 g de frijoles negros, cocidos, sin caldo
- 1 cda de polvo para hornear
- 1 cditas de sal
- 200 g de queso oaxaca
- 20 hojas de epazote
- 20 hojas de maíz para tamal, previamente remojadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 672 kJ / 160 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tamal de cazuela con rajas
1h
Tamales Verdes
2h 30min
Chile manzano en vinagre
10min
Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón
40min
Tamales de elote con rajas
4u. 45min
Tamales de chocolate
1 Std. 10 Min
Corundas
3 Std.
Tamales de frijol Veracruzanos
2h
Tamales dulces de pasas
2h
Tamal de cazuela
1h 30min
Tamales de Frijol
3 Std.
Tamales de pollo y salsa verde
2h