Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oignons jaunes, coupés en deux
- 400 g de carottes, coupées en morceaux
- 20 g d'huile végétale
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1 cm)
-
3
c. à café de curry en poudre
veya 3 c. à café de pâte de curry - 80 g d'eau
- 400 g de lait de coco
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 500 g de filet de lieu noir sans peau, détaillé en cubes (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1490 kJ / 359 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cari poisson
35 min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 min
Blanquette de cabillaud
55min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Tajine de poissons au curry
55min
Poisson au curry
55min
Cari de crevettes aux courgettes et ananas
35 min
Cocotte thaïe
45 min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40 min
Crevettes au curry et coco
35 min
Curry de crevettes coco-tomates-carottes
45 min
Rougail de poisson
40 min