Cihazlar ve Aksesuarlar
Jungli Laal Maas
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa
4 portions
Malzemeler
Marinade
-
venison diced (2-3 cm)600 g
-
plain yoghurt200 g
-
chilli paste red3 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
Curry
-
Kashmiri dried chillies5
-
coriander seeds1 ½ Tbsp
-
cumin seeds¾ tsp
-
onions quartered200 g
-
ghee20 g
-
cinnamon stick small1
-
green cardamom pods5
-
black cardamom pods3
-
bay leaves2
-
garlic cloves10
-
water250 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
38.7 g
Kalori
1381 kJ /
330 kcal
Yağ
10.4 g
Karbonhidrat
20.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A Taste of India
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 dk
Chicken Jalfrezi
1sa
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 dk
Beef Madras
1sa 30 dk
Garam Masala
10 dk
Lamb Keema with Peas
1sa
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1sa 15 dk
Coriander Chutney
5 dk
Prawn Bhuna
30 dk
Bhuna gosht
1sa 20 dk
Lamb Rogan Josh
1sa 45 dk
Chicken Saag
50 dk