Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g queijo parmesão
- 200 g sobras de pão cortado em cubos
- 55 g azeite
- 4 folhas de salva fresca
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 60 g aipo cortado em rodelas finas
- 2 dentes de alho
- 100 g bacon em cubos
- 1 c. chá de alho em pó
- 700 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo de caldo de galinha - 1100 g feijão-branco cozido e escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 440 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de cenoura e canónigos
35min
Sopa rica
1h 10min
Sopa ribollita
45min
Sopa antiga de alho
1h 10min
Creme de feijão-branco
30min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30min
Sopa da Avó
45min
Creme de alho
1h 10min
Sopa de alho
1h 10min
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30min
Sopa de grão e linguiça
25min
Sopa de sabores de Inverno
50min