Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre - 500 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pane nero siciliano
8 Std. 50 Min
Filoncini di semola
4h
Pane integrale in cassetta
4h
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane al semolino
4h
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Pagnotta casereccia
5h 10min