Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 spicchi di aglio a metà, senz'anima
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 24 crostini di pane tostati o fette di pane tostate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 350 g di funghi freschi, tipo pleurotus, lavati e tagliati a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di panna fresca liquida
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 42.5 g
- Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paté di funghi
1h 30min
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50 min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Salsa ai porcini
20min
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Tartine tonno e ceci
30 min
Peposo toscano
1h 30min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Crostini tonno e surimi
2h 10min
Paté di fegatini
30 min
Schiacciata fiorentina
50min