Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
600
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 600 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Filone di sola semola
2h 50 min
Pane tipo ciabatta
26h
Rosette
5 godz. 20 min
Mantovanine
2h 45min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Il pane di Altamura
4h
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Polka (pane francese)
5h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane pugliese
29h 20 min