Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
600
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 600 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Panini all'olio
3h 10min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Lievito madre
72 godz. 15 min
Corona bordolese
5h 20min
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3h 10min
Rosette
5h 20min