Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di zucchero
- 60 g di burro a pezzi
- 3 tuorli
- 1 albume, leggermente sbattuto
- 250 g confettura di albicocche
- 2 cucchiai di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1104 kJ / 254 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piadina romagnola
15 Min
Rotolo alla frutta
1 Std. 25 Min
Bruco brioche
2h
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2h
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Brioches senza burro
4 Std.
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2hod. 30min
Croissant francese
5h 20 min
Ciambelle di Carnevale
4h 5 min
Pane per hamburger
3 Std. 20 Min
Crostata bigusto
1 Std. 55 Min
Piadina romagnola farcita
55 Min