Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 500 g Hartweizengrieß
- 240 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 200 g Ricotta
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Sauce
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g natives Olivenöl
-
200
g Kräuterseitlinge, in Scheiben (1-2 mm)
veya 200 g Champignons, in Scheiben (1-2 mm) - 300 g Cherrytomaten, halbiert, ohne Kerne
- 1 TL Salz
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1sa 20 dk
Kartoffelpizza mit Gemüse
2 Std.
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1h 45min
Bayerische Bschoad-Sackerl
1 Std.
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2 Std. 15 Min
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1 Std.
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1h 45min
Minicalzone "Neptun"
1sa 20 dk
Frische Nudeln mit Zucchini-Blüten
1 Std. 15 Min
Fischfilet im Basilikumteig
1 Std.
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1 Std. 40 Min