Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 500 g Hartweizengrieß
- 240 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 200 g Ricotta
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Sauce
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g natives Olivenöl
-
200
g Kräuterseitlinge, in Scheiben (1-2 mm)
veya 200 g Champignons, in Scheiben (1-2 mm) - 300 g Cherrytomaten, halbiert, ohne Kerne
- 1 TL Salz
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Auberginen
1 Std.
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40 Min
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1óra 30p
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1óra 45p
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 Std. 20 Min
Bayerische Bschoad-Sackerl
1 Std.
Pilzfrikadellen
25 Min
Crespelle
1óra 30p
Pilz-Cannelloni
1óra 35p
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 Std. 20 Min
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1 Std.
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1 Std. 50 Min