Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 500 g Hartweizengrieß
- 240 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 200 g Ricotta
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Sauce
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g natives Olivenöl
-
200
g Kräuterseitlinge, in Scheiben (1-2 mm)
veya 200 g Champignons, in Scheiben (1-2 mm) - 300 g Cherrytomaten, halbiert, ohne Kerne
- 1 TL Salz
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza Margherita
1h 45 min
Tomaten-Bulgur-Pfannkuchen
1h 15min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2hod.
Neapolitanischer Kranz
2ωρ. 15 λεπτ.
Pizzette "Tricolore"
1ωρ. 30 λεπτ.
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1hod. 20min
Bayerische Bschoad-Sackerl
1hod.
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1hod. 20min
Bohnen-Feta-Burger
1ωρ. 40 λεπτ.
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1hod. 20min
4-Käse-Pizza
3h 50 min