Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 100 g passierte Tomaten, konserviert
- 4 - 6 Blätter Basilikum, abgezupft
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 16 Cherry-Tomaten, halbiert
- 90 g Rucola, in Stücken
- 200 g Büffel-Mozzarella, in Stücken (1 cm), oder Burrata-Käse (Mozzarella mit Creme fraiche gefüllt)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 99 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza Margherita
1 Std. 35 Min
Pilzza
1h 20min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 godz. 30 min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 Std. 35 Min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 godz. 25 min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1hod. 40min
Pizza auf römische Art
1hod. 40min
Mini-Pizzen alla Marinara
2 Std. 10 Min
Paprika-Pizza
1hod. 55min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 godz.