Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 150 g Hartweizengrieß
- 230 g Wasser
-
15
g Hefe (⅓ Würfel)
veya ½ Pck. Trockenhefe - 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Füllung
-
150
g Salsiccia, ohne Pelle, in Stücken (3-4 cm)
veya 150 g Bratwurst, roh, ohne Pelle, in Stücken (3-4 cm) - 2 EL natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Ricotta
- 100 g Eiertomaten, ohne Kerne, in Würfeln (5 mm)
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- ¼ - ½ TL Salz
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 625 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blätterteig, schnell
2u.
Teigtaschen mit Rindfleisch und Gemüse
1h 45min
Nudelteig
1h
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Frittierte Mini-Pizzen
2u.
Ajvar
1h
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 godz. 20 min
Argentinische Alfajores (Mürbteigkekse)
1h
Teigtaschen alla Romana
1h 15min
Hefeschnecken mit Sesampaste
2u.
Teigtaschen mit Paprika und Tomate
2u.
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40min