Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa choux
- 140 g de harina
- 20 g de cocoa en polvo
- 120 g de agua
- 130 g de leche entera
- 100 g de mantequilla
- 1 pizca de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 4 huevos (60-65 g c/u)
Crema pastelera
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche entera
- 50 g de harina
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
-
1
cucharadita de vainilla
veya 1 cucharada de azúcar de vainilla
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
Otros
- 400 g de crema batida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta choux
2h
Cheesecake de frutos rojos
2h 30min
Pastel de tres leches con rompope
2h
Bombón de vainilla y caramelo TM6
3h 30min
Buñuelos de manzana con salsa de caramelo
1h
Gallete caprese
40 dk
Panecillos de queso de cabra
2h
Bombones de Bailey's
1 godz. 20 min
Herraduras de mazapán
1h
Besos de dama
1h
Pastel imposible al Varoma
6h
Sirope de cocoa
20 dk