Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Puesta en marcha
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
1a. activación
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
2a. activación
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 receta completa
- Kalori
- 4489 kJ / 1069 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 226 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Pan blanco
1 godz. 40 min
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min
Pan de aceitunas con masa madre
17 Std. 45 Min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Pan de centeno con masa agria
154 Std.
Baguette de espelta TM6
7 Std. 35 Min
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Pan con levadura química
30 Min
Baguette
10h 40min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Masa madre de trigo
96 godz.