Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 400 g di latte freddo
- 7 fogli di gelatina, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
-
1
stecca di vaniglia, i semini estratti
veya 1 bustina di vaniglia in polvere - 300 g di frutta fresca mista di stagione, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 9.7 g
- Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta pazientina
3h 55min
Panna cotta
6sa 30 dk
Panna cotta ai mirtilli
6sa 30 dk
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Finti lecca lecca
2h 45min
Budino al cocco
3h 15min
Panna cotta al caffè
4 Std. 20 Min
Budino agli agrumi
3h 15min
Bavarese al mandarino
4 godz. 45 min
Torta magica
4h
Budino al caramello
3 Std. 20 Min