Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 7155 kJ / 1710 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 2.3 g
- Yağ
- 177 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Olio allo za'atar
1h 10 min
Insaporitore per pizza
30 min
Burro Montpellier
Değerlendirme yok
Burro mediterraneo
5h 20min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50min
Risotto meneghino rivisitato
50min
Caciotta fresca piccante
8 godz.
Panettone farcito
6h 45 phút
Liquore all'anice stellato
337h
Crema al torroncino
10 Min
Torrone morbido
6 godz. 20 min