Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Germteig
- 250 g Milch
- 50 g Zucker
- 70 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 20 g frische Germ
- 500 g Weizenmehl, glatt und ggf. 1-2 EL mehr für den Teig
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL Salz
Mandelfülle
- 250 g Mandeln
- 80 g Wasser
- 120 g Zucker
- 20 g Orangensaft
- 10 g Honig
Glasur und Fertigstellung
- Weizenmehl, glatt, für die Arbeitsfläche
- 2 EL Milch, etwas mehr zum Bestreichen
- 150 g Staubzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1110 kJ / 265 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mandelecken (Nussecken)
3 godz. 30 min
Linzerkipferl
1h 50min
Nussbeugerl
1h 55min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3h 40min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2 Std. 45 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Punschkrapferl
1h 5min
Getunkte Haferflockenkekse
2 godz. 10 min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 Std. 30 Min