Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Almíbar
-
70
g de crema de orujo de cava (Marc de cava)
veya 70 g de brandy - 50 g de azúcar
Bizcocho
- 4 huevos
- 150 g de azúcar y un poco más para espolvorear
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Praliné de avellanas
- 120 g de azúcar
- 200 g de avellanas tostadas
- 40 g de leche en polvo
Cobertura de chocolate
- 170 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 60 g de agua
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1977 kJ / 473 kcal
- Protein
- 7.48 g
- Karbonhidrat
- 59.65 g
- Yağ
- 20.22 g
- Lif
- 3.31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Tronquitos de turrón
1sa 40 dk
Crema pastelera
10 min
Roscón de Reyes
4 godz.
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Tronco de Navidad
8h 30 min
Coberturas de chocolate y aceite
15 Min
Nata de trufa
8h 15 min
Tarta adikosh
2sa
Tarta San Marcos
4 godz.
Brazo de gitano
3 Std.
Tarta Sacher
3 Std.