Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 albumi a temperatura ambiente
- 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
- 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte scremato
- 60 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di pangrattato
- 4 tuorli a temperatura ambiente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blinis con salmone
1sa
Salsa olandese
30min
Zabaione
15min
Soufflé al formaggio
55min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1sa 30 dk
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2u. 25min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1hod. 10min
Fonduta svizzera
20min
Flan ai quattro formaggi
1sa
Zabaione caldo al passito
15min
Fonduta
8h 20min