Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Piadine
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 0
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
- 4 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di scarola, lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 olive taggiasche denocciolate
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1478 kJ / 535 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 41.7 g
- Yağ
- 17.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coppia ferrarese
1h
Piadina al miele
1 Std. 10 Min
Piadina romagnola
15min
Piadina romagnola
15min
Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini
1h
Piadine con salmone affumicato
15min
Pane per hamburger
3h 20min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50 min.
Gnocco fritto modenese
35min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min
Tigelle
3 Std. 50 Min
Gnocco fritto
1h 5min