Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Piadine
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 0
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
- 4 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di scarola, lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 olive taggiasche denocciolate
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1478 kJ / 535 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 41.7 g
- Yağ
- 17.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Panini al latte
4h 50min
Mantovanine
2h 45min
Coppia ferrarese
1h
Gnocco emiliano
4h 50min
Corona di pan di pizza
4h
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Piadina romagnola
15min
Piadina romagnola
15min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5 godz. 30 min
Piadina al miele
1h 10min
Tigelle
3 Std. 50 Min