Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre - 500 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta casereccia
5h 10 min.
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Panini all'olio
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Il pane di Altamura
4 Std.
Rosette
5h 20min
Filoncini di semola
4 Std.
Corona bordolese
5h 20min
Polka (pane francese)
5h