Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre - 500 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il pane di Altamura
4 Std.
Ciabattine
3h 30min
Pancarrè
5h
Panini all'olio
3h 10min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Ciabattine veloci
3h 10min
Filoncini di semola
4 Std.
Pane al semolino
4 Std.
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Mantovanine
2h 45min
Pane pugliese
29h 20min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min